четвъртък, 12 април 2012 г.

Проект ,,ИЗСЛЕДВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ"

Проект ,,ИЗСЛЕДВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ"

Незабравяйте да оставите своето име и Е-мейл, за да узнаете какво е Вашето качество на живот.

2 коментара:

  1. Скъпи приятели,
    вече можете да проверите своя здравен статус,като попълните тест,който ще ни отнеме до 30 мин. Това ще ви помогне да направите сравнение с това, което препоръчва Световната здравна организация и да вземете мерки за подобряването му.Само след месец, ще имате възможност да повторите изследването си и да видите в каква посока вървите в здравно отношение и дали мерките, които се взели и усилията които полагате са достатъчни или трябва да направите И още нещо. За това ще имате възможност за лична консултация. Всичко това БЕЗПЛАТНО. Побързайте и направете своето изследване, КАТО ми изпратите вашия Е-мейл, а аз ще ви изпратя на него покана ЛИЧНО ЗА ВАС.

    ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО ВСИЧКО БЕЗ ЗДРАВЕ Е НИЩО!

    ОтговорИзтриване
  2. За тези, които нямат време и бързат, ето как много бързо може да направите това изследване: Кликнете върху връзката по-долу или копирайте и поставете текста в браузера:
    http://www.visionsurvey.net?actfrom1121=y&email=pepaignatova@gmail.com
    Теста се попълва, на ,,ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ИНСТРУМЕНТИ”, който е в три категории.Преминаването от една в друга, става след пълното попълване на теста от предната категория. Накрая, поискайте резултатите си. Те ще бъдат видни само за Вас и ще се съхраняват във Вашият личен кабинет, до следващото изследване, което може да направите най-малко след месец.

    ОтговорИзтриване