вторник, 5 април 2011 г.

Здравейте!

Представих Ви историята на Исак Леви- човекът, който откри прозорец пред мен към нещо ново и непонятно, до този момент.
Аз обичам да се срещам и общувам с различни хора, да се запознавам с нови хора -  с много от които ставаме приятели и това приятелство продължава с години.
Сега, това го правя целенасочено, защото ми е необподимо за моят бизнес,но винаги  когато общувам с хората, все по-често чувам за два основни проблема- за пари и здраве.Тези въпроси, не са отделни, те са взаимно свързани.
Лошото самочуствие снижава работоспособноста, а съответно , това намалява възможноста за доходи. Не стигат парите, а от там, започва икономия, за сметка на здравето.Получава се един затворен кръг,от който няма излизане.Така ли е?
В този смисъл, искам да Ви споделя, че има решение на проблемите.
Компания ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP,, към която аз сътруднича, предлага продукти за здраве- за хора, които държат на здравословният начин на живот, които искат да се хранят правилно.За хора, които искат да решат проблеми  с излишните килограми, да имат повече енергия или да живеят по-дълго и по-качестено.Хора, които обичат себе си и искат да са по-различни.
Компанията предлага възможности, които аз бих разделила на  три пункта.

-          Възможност, да се купят продукти за здраве с 40% отстъпка и повече, които ще регулират обмяната на веществата. Ще корегират теглото Ви,ще помогнат на организма , да намери своето физическо състояние, в което ще се чуства най-добре и ще бъде здравословно най-добре.
-         Възможност, да се заработват допълнително доходи(от 200-1000 лв) , като отделяте по няколко часа на седмица.Време, което Вие решавате, кога и колко.
-         Възможност за обучение за тези, които искат да се занимават сериозно с безнес,за да се научат, как да построят голям международен бизнес с пасивен доход (както във всяка професия и тук, до такова ниво, не достигат всички.Всички обаче, имат тази възможност.)
-          
 Ако Вас Ви интересува  някой от тези три пунта и искате да разберете повече,то не отлагайте, свържете се с мен,оставете своите координати на моя Е-майл или скайп, обадете се по телефона и ще поговорим  за всичко това, подробно.

-          Как да решите проблем  с килограмите си, без стрес и гладни диети и да подобрите самочуствието си.
-          Как да създадете  в свободното си от работа и основни задължение бизнес, който да Ви носи доходи повече, отколкото основната работа или  докато отглеждате  децата си или се грижите за болните си родители.Всичко това по интернет, без да излизате дори от домът си.
-          Какви необходими навици за успешен бизнес трябва да усвоите и как да добиете тези навици.
За всичко това, има изградена  система на обучение за тези, които искат да знаят.За тези, които искат да имат.За тези, които искат повече и искат да бъдат различни.

Ако и Вие искате нещо, от всичко това,  свържете се с мен:
      E-mail: pepiignatova@abv.bg
Skype: pepa..ignatova

,,Най-добрият и най-бързият начин да постигнеш успех, е да помагаш на другите да успеят,, - Наполеон Хил

Заедно по пътя на  здравето и успеха!
Искрено Ваша:
Пепа Игнатова



Няма коментари:

Публикуване на коментар