вторник, 19 април 2011 г.


Здравейте  Приятели!

Благодаря Ви, че  отделихте време, за да сме заедно!

В  НАВЕЧЕРИЕТО  НА  ГОЛЕМИЯТ  ХРИСТИЯНСКИ  ПРАЗНИК  ВЕЛИКДЕН, АЗ ИСКАМ ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТТИТЕ НА МОЯТА КОМПАНИЯ. МОЖЕ  БИ  ТОЧНО  ДНЕС,  ВИЕ  СЕ  НУЖДАЕТЕ  ТОЧНО  ОТ МОЕТО  ПРЕДЛОЖЕНИЕ?


ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В МОЯТА ПОКАНА?



За тези, които не ме познават, аз съм Пепа Игнатова и се явявам независим дистрибутор на компания Вижън.
Сътруднича с компанията от 3 г. И сега ще ви разкажа, какво може да ви предложи компания Вижън именно на Вас.

Нашата компания се развива в 4 основни направления:
ЗДРАВЕ, КРАСОТА, ДЪЛГОЛЕТИЕ и ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ.

Определете, кое конкретно интересува,    именно вас. Лично за мен, тези  теми са интересни в комплекс, заедно, защото те са взаимно свързани помежду си.
Какво означава финансова независимост?
Ако не играеш и не печелиш от тото или лотария, ако нямаш богат чичо, когото  да наследиш, то към това, водят конкретни действия, за които ще поговорим.
Може би вас ви интересуват въпроси като:Как да повиша моя стандарт на живот, какво означава да си дистрибутор на компания Вижън, колко мога да заработвам, и как бързо да мога да заработя в компания Вижън..- отговор на тези и на други въпроси, ще намерите сега, ако останете и чуете всичко до края.

В съвременният свят има 4 основни тенденций, които се развиват  стремително:
УЕЛНЕС, ФРИЛАНС, ИНТЕРНЕТ  и  СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ.
Те са и в основата на компания Вижън.Те са потребности сега и в бъдеще.
Какво означава  УЕЛНЕС?
Това е здрав начин на живот и всичко свързано с него.
Той е много популярен сред младите хора и тези в напреднала възраст.
Според водещият икономист Пол Пилзер, следващите трилион долара, ще бъдат именно в тази индустрия.

Фриланс – свобода. Работа върху себе си.
Вие сте свободен човек.На вас не ви се налага да ставате в определено време и да ходите на работа, вие си организирате работният ден така, както на вас ви е удобно, както вие искате.Именно затова, числото на хората избиращи стил на живот и свобода, а не да ходят всеки ден на работа се увеличава.

Интернет – Интернет технологийте се развиват и променят всичко.И те са нагледното за фрилансер, защото ние казваме- моят бизнес е в моят компютър.Защото, за да заработваш пари, не е нужно да ходиш в офис.
Ако ли пък смятате, че не разбирате от компютър и интернет, за да работите в компанията, то  ще ви кажа, че притесненията са ви напразни, защото тук има  хора и система на обучение, които ще ви помогнат да усвоите бързо тези навици, които са ви нужни и то съвсем безплатно.

СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:
Мрежи, това са различни съобщества, клубове чрез които интернет владее целият свят.
Хората по света искат да общуват и да споделят интересите си.
По статистика на всеки 10 човека, 6 от тях, търсят стоки, които да им предложат приятели, познати или хора от соц.мрежи.
Затова днес, набира оборот бизнес-препоръка, който се прави по интернет, от дома.
Аз избрах компания Вижън за сътрудничество, защото с нея, се сътрудничи надежно, перспективно и печелившо.
Компанията е вече на 15 г, а това говори за  стабилност и опит.
От друга страна, е млада и амбициозна.
Именно Вижън, предлага бизнес до ключ – СЪТРУДНИЧЕСТВО, ОБУЧЕНИЕ И ПОДКРЕПА В ИНТЕРНЕТ.

Компания ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP,, е саздадена през 1996г, от руският интелектуалец и бизнесмен- Дмитрий Аркадиевич Буряк.
Вижън, означава ВИДЕНИЕ.
Компанията е обединила много хора по цялата земя.Сега , тя има официални представителства в повече от 20 страни по света и те се увеличават постоянно.
Финансовата страна на Вижън е законна и прозрачна.
Всяка година, компанията се проверява от  голямата одиторска компания Ърнст ен Янг.Във всяка страна, компанията си сътрудничи със стабилни банки които са доказани и с добра репутация.
Комисионните на дистрибуторите се изплащат редовно и без забавяне.
Вижън води активна благотворителна дейност.Има създаден фонд ,,Мисия,,, оглавяван от Маргарита Буряк, съпругата на президента и той работи в сътрудничество с Юнеско.

В основата на бизнеса в компания Вижън са продуктите.
Продуктите са натурални и ефективни и съотношение цена- качество , са идеални.
 Ние предлагаме гарантирано качественни продукти на достъпна цена.

Продуктите на компания Вижън се разделят на 4 направления:
ЗА ЖИВОТ,  за КРАСОТА, за УДОВОЛСТВИЕ  и за  СТИЛ.

Всички тези продукти, ги обединява едно.Качество и здраве.
КАКВО СЕГА Е МОДНО?
Сега много се търсят продукти за намаляване на теглото, за отслабване,за повишение потентността, за енергия и за защита на  очите.За баланс на холестерола, за повишение на имунната система  - и това не е всичко.Всеки месец, компанията пуска нови и нови продукти, в зависичост от изискванията на времето и пазара.
Всички тези потребностти, са отразени в продуктовата линия на компанията.
Предложението на компанията, реагира много точно на необходимостта на пазара.
Продукцията на Вижън е НАТУРАЛНА, БЕЗОПАСНА и ЕФЕКТИВНА.
Вижън е единствената компания, която работи в сътрудничество със Световната здравна организация.Основни партньори на Вижън са крупни концерни в Европа като Аркофарма и Фарева.Съвместно с Аркофарма, компанията има собственно производство в Ирландия – фабриката Нутрифарма.
Зад всеки флакон от продукцията, стоят редица изследване, труд на талантливи учени, уникални формули и важни решения.За производствота на продукцията се използват само натурални, екологично чисти  ингридиенти.Качеството на продукцията е по един от най-високите стандарти- GMP.Ефективността на продуктите е потвърдена от хилядите трайни резултати.
Бизнес Вижън е комфортен бизнес.Не ти са нужни големи инвестиций.Нашият бизнес е за свободни хора, които се стремят да живеят с удоволствие,да пътешестват и искат да помагат на другите хора.
Дистрибутор Вижън, това е независим предприемач. НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ПРОДУКЦИЯТА , НИЕ Я ПРЕПОРЪЧВАМЕ  и СЪЗДАВАМЕ МРЕЖА от доволни потребители по целият свят, като използваме интернет технологията- 3G.
За нашата работа, ние получаваме комисионни, нашите ежемесечни възнаграждения, които могат да стигнат до няколко хиляди евра.В настоящият момент, в компанията има над 100  доларови милионери, които са заработили  своите милиони в рамките на 14 г.Най-главното е, че всеки месец, хиляди дистрибутори на компанията получават допълнителни  доходи и стабилен остатъчен доход.
Вижън предлага неограничени възможностти.

Задайте си въпрос, сам на себе си.Може ли да ме заитересува нещо от това, което предлага компания Вижън.
  1. Да си купувам продукция за себе си, да я използвам и да я препоръчвам на другите.И незабравяйте,  при това, може за препоръката, да получите доста добро възнаграждение.
  2. Или може би второто- искате да  заработвате допълнително пари  - има решение.Заемете се в построяването на мрежа от потребители- чрез интернет или на живо.Ако не умеете, ще ви научим.
  3. Ако искате да имате стабилен доход- бъдете активен дистребутор на Вижън.Канете нови партньори в бизнеса и ще получавате ежемесечни възнаграждения.За построение на голяма организация, може да идете на няколко хиляди евро, авторски хонорар на месец.
  4. А може би искате, да имате голям бизнес, който да ви носи големи доходи – това също е реално.За това е необходимо, да се заемете с тези построения.Именно в  тази категория дистрибутори, се появявят милионерите.

      Построяването на организация, дали представлява  интерес за дистрибуторите?
Маркетинговият план, плана за възнагражденията на Вижън е прост и достъпен.Разбери го и го предай на другият след теб.Именно това привлича хората в нашият бизнес.
И за нагледност,ще кажа-  група от 80 човека, дава стабилен доход от 1500 евро.
С маркетинговият план на Вижън, Вие можете да получавате и пасивен доход, тогава, когато по една или друга причина, вие не можете да работите, то тогава ще   получавате пари от мрежата, която сте израдили.В компанията има хиляди и хиляди такива бизнес-резултати.Ние ги наричеме, историй на успеха.


И така, вие сте решили да станете дистрибутор на компания Вижън.
Какво трябва да направите, по-нататък.
Най-напред, трябва да попълните електронният договор.Веднага, ще получите свой дистрибуторски  номер.Абсолютно безплатно.
После, трябва да определите вашата стартова инвестиция.Тя зависи от вашите цели, които сте си поставили.Ето и вариянтите:
  1. Дистрибутор- консултант – вие може да не сте инвестирали нищо, но можете да препоръчвате и да рекламирате продукцията, по интернет и продажбата й от интернет магазина.И така, ще ви се начисляват комисионни.
Как може да рекламираш и да препоръчваш нещо, когато ти не го познаваш, на този въпрос, вие си отговорете.
  1. Дистрибутор -   купува продукция на 95 св.Възможност да купува продукцията с 40% отстъпка, да я препоръчва.
  2. Ако вие сте решили  сериозно да се занимавате с бизнес, то вие, трябва да направите покупка на 190 св.В този случай, вие сте активен дистрибутор,може да получавате комисионни, за привличане на други хора.
  3. И ето най-изгодното предложение на компанията, това е СПЛИТ-БУСТЕР.Поръчка на 570 св.Тази сума съставлява вашата програма за 3 месеца активност.Сплит бустер носи изгода за всеки, който е настроен за изграждане на печеливш бизнес и ръст на своята организация.
Сплит бустер е най-изгоден за новите хора.
Нека да видим, как действа сплит бустера.
Новият купува 4 пъти в годината.Всеки месец, привлича по един, който и той е със сплит бустер,купува и той 4 пъти в годината и всеки месец, привлича по един, който и той привлича всеки месец по един със сплит бустер, и купува 4 пъти в годината като и той ги повтаря.. и така нататък.
Действието е просто, но ефекта е на геометрическа прогресия, и колкото е по-голяма вашата организация, толкава по-нагоре се качвате по кариерната стълбица.Расте вашата квалификация, расте вашият чек.По тази схема, един нов човек, за една година, може да заработи, повече от 100 000 евро.
И при това, началната инвестиция е на 570 св.И ако вие сте амбициозен човек, ако приемате бизнеса сериозно и за дълго, избирайте за старта именно сплит бустер.Даже вие и да не можете да осъществите идеалната схема в таблицата, то вие ща заработите много , много сериозни пари.
Да заработите високи доходи, помага и глобалният интернет проект 3G.
3G- това са 3 супер съвременни системи,които позволяват да се прави бизнес на различно място, където и да се намирате по света.
  1. GOS – това е интернет магазин, където вие и вашите клиенти, могат да поръчват, да заплащат и да получат продукцията, на показан от вас адрес.Просто, удобно и бързо.
  2. GPS – компанията ви предоставя безплатни сервизи в интернет, където вие може да строите вашият бизнес, като например, да създадете собствен сайт, връзки и т.н.
  3. GMS – тя ви дава възможност да управлявате своята организация по интернет.В режим онлайн, вие може да видите вички закупки  -  вашите  и на вашите дистрибутори, квалификаций и други статистически данни.
Компанията обезпечава и онлайн обучение, конференций.
Повече от 5 г, в компанията работи собственна ТВ.Сега в съвременен канал.
Проект 3G, постоянно се модернизира, в изискванията на новотo време.Той е много привлекетелен за тези, които разбират, какъв мощен потенциал  се крие в интернет.
Много е интересен, особенно за младежите, защото това е истински бизнес на 21 век.Това дава възможност за нов стил на живот, за покупка на жилище, автомобил, да инвестират в образованието си, на своите деца, или да помогнат на родителите си.
Компания Вижън е щедра компания.За добра работа, всяка година тя изпраща своите дистрибутори на безплатни пътешествия в екзотични страни.
Чакат ни нови хоризонти с компания Вижън и  ще се убедите сами, ако вие решите да сте с нас.Ако искате да видите Вижън в цялата си мощ, то обезателно тябва да посетите Милениума. Това е рожденният ден на Вижън, който ние празнуваме всяка година.Тогава се събират повече от 20 000 дистрибутори от цял свят.Именно на Миленума, ние разбираме не на думи, а на дела, в каква ограмна, богата и  надежда компания ние живеем и работим.
Признанието на Милениума е много силно и с нищо несравними, чувство и емоции.За такова признание, може само да се мечтае.А с Вижън, това може да стане реалност.При това, реалност за всеки.И затова, аз ви каня, да станете мой партньор по бизнес.
В нашата компания, вие можете да подобрите вашето здраве,да строите собствен бизнес и да станете  милионер.Изкачваш се по кариерната стълбица, получаваш признание, опознаваш света, помагаш на другите хора и много, много други неща.
Аз много ще се радвам,да ви видя в моят екип.Помислете и вземете  най-правилното решение за себе си. Когато всичко е ясно, се действа лесно.
И още веднаж Ви благодаря, че  чухте моето предложение.

Ако имате вече решение,
Можете да го направите веднага, тук:

Ето и  как може да се свържете с мен:

Skype:  pepa..ignatova
Tel:  00359 889 433 668




Няма коментари:

Публикуване на коментар